О нама

“Proanalytica” доо основана је 2000. године са циљем да кроз висок ниво услуга и подршку корисницима понуди широк асортиман лабораторијских хемикалија, инструмената и потрошног материјала. Наше опредељење за робу највишег квалитета, као и посвећеност квалитету услуга, креирало је јасан и препознатљив профил фирме, резултирало њеним континуираним развојем и сталним растом присуства на тржишту.
“Proanalytica” доо данас је ексклузивни заступник релевантних светских произвођача, нуди више од 100 000 производа и пружа услуге по највишим европским стандардима.

20 година касније, наш континуирани развој и раст потврђен је чињеница да смо данас део велике групације под капом Чешке компаније Lach-ner, реномираног произвођача хемикалија високог квалитета. Удружено искуство, знање и професионализам омогућило је успешну синергију у оквиру које поносно представља кључну фигуру у имплементацији нових метода употребом напредне тенхологије наших иностраних партнера, а све у циљу побољшања рада у лабораторијама.
“Proanalytica” доо је за примарни циљ увек имала окупљање и усавршавање свог тима, као основу за успешно пословање, а управо јаким и успешним тимом очували смо и надоградили свој портфолио те праћењем иновација у сфери промоције свог знања, данас вам можемо представити нашу нову платформу која нуди јасан увид у оно што смо постигли за све ове године.

 

Првенствено смо захвални вама, корисницима наших услуга, јер смо захваљујући вашем поверењу и искуству постали бољи. Спрега стручне и лабораторијске праксе, са уједињеном услугом наше стране, рецепт је за квалитетно пословање. Због тога смо данас на месту којим се поносимо али истовремено врло одговорно одржавамо.

 

На мапи оних који брину о екологији и потребама лабораторија својски се трудимо да будемо лако уочљиви и то нам је најважнија мисија.